Blaskovits Eszter Photography

Mert szeretek fotózni...

facebook email küldés instagram

 

A férfiagy - avagy nincs itt valami ellentmondás

 

Egyszemélyes vígjáték

Fordította: Bárány Ferenc

Bemutató: 2013. október 12.

Szereplők:
Játssza: Csányi Sándor
Közreműködik: Fodor Annamária, Schell Judit, Vida Péter és Nyári Tünde

Díszlet és jelmeztervező: Menczel Róbert
Zenei szerkesztő: Kocsák Tibor
Színpadi effekt: Hajnóczy Soma
Rendezőasszisztens: Szalai Péter
Súgó: Serfőző Andrea, Buksa Alexandra

Rendező: Szirtes Tamás

Sanyit elhagyja menyasszonya, pontosabban eleget tesz a férfi azon kijelentésének, hogy térre van szüksége, és két hét gondolkodási időt ad neki, hogy rájöjjön mi volt a probléma. Ebben a két hétben próbálja megfejteni „Mit akar a nő?”.

Mi jár a férfiak fejében, amikor táncolni viszik barátnőjüket, vagy épp leviszik a szemetet?! Az egyszemélyes előadás ellenére megelevenednek különböző férfitípusok, és Sanyi nőkhöz kötődő emlékei is megidéződnek. Közben pedig a kérdés továbbra is az, hogy mi kell a nőnek valójában. És hogy milyenek is ezek a férfitípusok?! A darab során ez is kiderül.

“Kinek ajánljuk a színdarabot? Egyrészt minden hímsoviniszta férfinak, másrészt valamennyi hímsoviniszta férfi környezetében élő nőnek; egyszóval mindenkinek. És persze azoknak is, akik – tévesen – úgy gondolják, hogy nem tartoznak a fenti kategóriák egyikébe sem, viszont szeretnének eltölteni egy felhőtlen és szórakoztató színházi estét abban a reményben, hogy végre bepillantást nyerhetnek a Férfiagy és persze a női lélek rejtelmeibe.”

Férfi és női szemmel egyaránt szórakoztató, humoros, kacagtató, olykor elgondolkodtató előadás, melynek során utazást tehetünk (Csányi) Sándor agya körül.

Kép

Kép


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép

link